Η ειδησις.

Νεα επιστημονικη ερευνα επιλυει το μυστηριο των περιοδικων εποχων παγετωνων στη γη. Ομαδα ερευνητων με επικεφαλης τον καθηγητη γεωεπιστημων του Πανεπιστημιου του Ορεγκον, Πητερ Κλαρκ απεδειξε ότι η περιοδικοτης των παγων οφειλεται στις μεταβολες της ηλlιακης ακτινοβολιας που προκαλουνται από περιοδικες προβλεψιμες μεατβολες της θεσεως του αξονος περιστροφης του πλανητη μας

«Την αρχικη τηξι των παγων προκαλεσε η αυξησις της Ηλιακης ακτινιβολιας.

Ο Πητερ Κλαρκ αναφερει: Η ηλιακη ακτινοβολια ηταν η «σκανδαλη» που πυροβοδοτησε το λιωσιμο των παγων, αυτό είναι πλεον σιγουρο και εξακριβωμενο.Υπηρξαν αλλαγες στα επιπεδα του ατμοσφαιρικου διξειδιου του ανθρακος και στην κυκλοφορια των ωκεανων, όμως αυτές συνεβησαν αργοτερα και απλως ενισχυσαν μια δαιδικασια που ειχε ηδη αρχισει..»

Τα σχολια

Εν ολιγοις νουφαρα οι θεωριες ότι το λιωσιμο των παγων οφειλεται στην αυξησι του διοξειδιου του ανθρακος ή επειδη δουλευει η χαλυβδουργικη ή η τσιμινιερα του πετερελαιοφορου που διασχιζεο τον ατλαντικο.

Οι οικολογοι μας πρεπει καποτε να «μορφωθουν» και μαζι μ’ αυτους κι ς μεις για να μην μας δουλευουν.

Διοτι είναι γνωστο και το βλεπουμε κάθε μερα…

Μια γενικευμένη συμμαχια αριστεριστων, ψευδοειρηνιστων, ψευδο-οικολογων προσανατολισμνων στν Μαρξ περιβαλλοντολογων μ τους φανατικος ισλαμιστές εχει ηδη αναδυθει. Πσω απ την υποκριτικ κατακραυγή, γι την παγκομια ρύπανσι, κθε ημρα γι την παγκοσμιοποιησι , πισω π μα νεκρική καρναβαλιστικ μασκα, κρβεται θορυβωδως παλαιότερος κα πιο ουσιωδης αγωνας.

Του ολοκληρωτισμου εναντίον του φιλελευθερισμου, που εκπροσωπει σημερα, την δημιουργικη ακμαζουσα δυναμι της δυσεως

Ετσι οι φιλειρηνιστς, προθυμοι ν διαμαρτυρηθουνν «αυθορμητα» με τις πορτοκαλλ ομοιόμορφες στολς κα τα λευκα προσωπεια, για τις φυλακς στο Guadanamo, παραμνουν τοσο συνετα βουβοι στο δράμα των φυλακισμνων στα κατεργα του Φιντλ ή του Κιμ Γιονγκ Ιλ στη Β.Κορεα του νεου Ισλαμο-Δημοκρατη Αχματινετζατ .Ἠ στις πυρηνικες δοκιμες της Βορειου Κορεας.. Αυτες ειναι καλες βομβες, καραμελες...Το ιδιο και οι βαλιστικοι πυραυλοι του Ιραν... Ἠ Οι ατομικες βομβες που ετοιμαζοιν οι ισλαμιστες με τα γενεια και τα τουρμπανια τσο Ιραν..

Διοτι ο πρασινοι ψευδο-οικολγοι νω παρουσιαζουν τις ΗΠΑ ( ως κι αν η Κινα ή η Ρωσια δεν εκπεμπουν ρυπους) , δηλαδή τον καπιταλισμο εν τη ουσι ως τν υπερτατο ενοχο γι τν καταστροφή το περιβλλοντος, χουν βουλσει τ στμα τους γι τς κατοντδες ποβρυχίων σοβιετικς κατασκευής ξοπλισμνων μ τομικς κεφαλς, πο οι Ρσσοι βούλιαξαν συλλήβδην στν θάλασσα το Barent. τηρον σιγν χθύος γι τ ρείπια τν πυρηνικν ργοστασίων στς τως κομμουνιστικς επαρχίες.

Ιασων