Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑΝΙΑ

ΕΚΠΙΠΤΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ!

Print this post ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

Η Τάνια Ιακωβίδου είναι από τα καλύτερα κορίτσια στον χώρο του Τύπου. Τρομερά επιπόλαια, ευκολόπιστη και φιλόδοξη, αλλά καλός χαρακτήρας. Την έπιασε απλά κορόϊδο ο Ζαγορίτης με αυτά που της έταξε. Το κανάλι στο οποίο εργαζόταν δεν το είχε ενημερώσει, όπως όφειλε. Οι επαφές με τον Ζαγορίτη είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά της να κάνει ότι θέλει, αλλά από την στιγμή που το ήξερε έπρεπε να είχε ενημερώσει τη διεύθυνση ή την ιδιοκτησία. Σήμερα το βράδυ, όπως μαθαίνουμε,οπαρουσιαστής του Αποκαλυπτικού δελτίου θα αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο του κόλπου που έστησε ο Ζαγορίτης. Και βέβαια θα διαχωρίσει την θέση του καναλιού. Αλλού είναι όμως το θέμα.
Η
Τάνια Ιακωβίδου ακόμα και στην περίπτωση που εκλεγεί, εκπίπτει του βουλευτικού της αξιώματος επειδή εμφανίστηκε περισσότερες φορές από αυτέ
ς που επιτρέπει ο Νόμος!
Ακόμα και αν επικαλεστεί ότι δεν είχαν ανακοινωθεί τα ψηφοδέλτια, ο νόμος είναι σαφής. Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις μετράνε από την αρχή της προεκλογικής περιόδου! Της το είπε αυτό η Νομική υπηρεσία του Extra 3. Ο μαυριογιαλούρος την έπιασε χοντρό κορόιδο!
FIMOTRO
Σημ. SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Σας ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι στην αποψινή εκπομπή του EXTRA3 θα συμμετέχει και ο Διαχειριστής μας και υποψήφιος Βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Στη Β`ΑΘΗΝΩΝ κ. ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ. οπότε θα μάθουμε απο πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα και την πεπονόφλουδα που βάλανε στην αγαπημένη μας ΤΑΝΙΑ.
Αγγελική Νιαροπέτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου