Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Η πρώτη ανάρτηση του Τρωκτικού, μέσα από το MEDIASOUP.

ΤΡΟΚΤΙΚΟ. Ανάρτηση 1η.

Θέλει η π...να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Δεν έχουμε εμμονή με τον Μάκη. Αυτός έχει μαζί μας. Εμείς απλά βρισκόμαστε σε άμυνα. Περιμένουμε να μας πει που τον συκοφαντήσαμε για να του ζητήσουμε συγνώμη. ΠΟΥΘΕΝΑ! Όμως δεν άντεξε το γεγονός ότι μέσα από τα blogs έγινε τρωτός. Τώρα βρήκε μπελά η Σεμίνα Διγενή την οποία αρχίζει και καθυβρίζει επειδή μας στήριξε (χωρίς όνομα που να τολμήσει - άλλωστε δεν διακρίνεται για το θάρρος του). Ότι κάνει όλο το διαδίκτυο εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.

Ο άνθρωπος που έβγαινε σε όλα τα κανάλια να καταγγείλει τους εργοδότες του ότι του κατέβαζαν τον ...διακόπτη από τις εκπομπές, τώρα το κάνει ο ίδιος και πανηγυρίζει για την φίμωση ενός blog. Αυτό εννοούσαμε όταν γράφαμε μετάλλαξη και τον ευχαριστούμε που μας δικαίωσε. Τον ίδιο δεν κατηγορούσαν για συκοφαντίες και χυδαιότητα και τον έδιωχναν; Όμως αυτός ήθελε να λέγεται ρόμπεν των φτωχών και τώρα που κλείνουν εμάς, γίναμε οι συκοφάντες και ο Μάκης ο τιμητής.
Λίγο μας απασχολεί ο Μάκης όσο η η δημοσιογραφική και πολιτική οικογένεια που τον ακολουθεί. Από τον Προκόπη Παυλόπουλο που είναι υπόλογος μιας και σε έναν άνθρωπο που ο ίδιος έχει δηλώσει στον αέρα ότι πήρε Ι5 τον αφήνει να ολποφορεί, στον υπουργό Οικονομικών Γ.Παπαθανασίου που του επιτρέπει να συστήνει εταιρείες και να συνδιαλλέγεται με το δημόσιο, ενώ ψυχιατρικά ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι δεν είναι καλά ο άνθρωπος. Δεν είναι συκοφαντία μη μπερδεύεστε επειδή είναι σκληρά όσα γράφουμε. Χρησιμοποιούμε τα λόγια του από τις εκπομπές του, καθώς ο ίδιος αποκάλυψε ότι είναι Ι5. Δεν είναι αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων αφού ο ίδιος το είπε. Μιλάμε μόνο με γεγονότα που αυτός τις βλέπει σαν συκοφαντίες.

Το κείμενο του που αναφέρεται στο troktiκο είναι άκρως συκοφαντικό όπως και αν το δει κανείς. Εμπλέκει επιχειρηματίες, εντολοδόχους, ανθρώπους που ΔΕΝ μπορεί να κατονομάσει γιατί ΞΕΡΕΙ ότι λέει ψέματα. Αυτό είναι δημοσιογραφία του κ....!
Μπορεί να μας αποδείξει ΕΣΤΩ και ένα από όσα λέει; Δεν μπορεί να το κάνει γιατί δεν ισχύει τίποτα.
Εμείς όλα και γιαυτο με ΜΑΡΤΥΡΕΣ θα τον αντιμετωπίσουμε στο δικαστήριο. Ποιες ip και μπούρδες. Κατατέθηκε ήδη μήνυση στον Μάκη Τ. και πλέον θα πρέπει να αποδείξει όσα λέει. Το λέμε από τώρα ότι δεν μπορεί γιατί είναι ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

Με τον Μάκη θα έχουμε όλο τον καιρό να ασχοληθούμε από την νέα δημιουργία που θα βγει πολυ πολύ σύντομα στον αέρα. Τουλαχιστον το πρώτο μέρος μας βρήκε νικητές. Πρώτους στην κατάταξη ακόμα και στην παγκόσμια. Δεν λέει τίποτα αυτό και το ξέρουμε αλλά το γράφουμε γιατί ενοχλείτε ο Μάκης και μόνο που το διαβάζει ότι έβλεπε τις πλάτες μας.

Από εδώ και πέρα:

Θα επιστρέψουμε και δεν πρόκειται να ανεχτούμε τα παρακάλια και την παρέμβαση κανενός. Κάτι τύπους όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου, Γ.Κουρή και όλο το κουρηστάν θα τους έχουμε για πρόγευμα. Μόνο που τώρα δεν θα επικαλεστεί την ασθένεια του όπως έκανε στο παρελθόν. Θα μας αντιμετωπίσει και θα τον αντιμετωπίσουμε ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ.
Με κάτι δήθεν δημοσιογράφους τύπου Σ.Χίος, Γ.Παπαγιάννης σαν τον Τέλι Σαβάλα κατά κόσμο Γ.Δαραβίγκα γνωστό πανελίστα και προσοχή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ του ΛΑΟΣ (παρακαλώ) θα ασχοληθούμε όταν αποφασίσουμε να ανοίξουμε την χωματερή να βγει η μπόχα των διαδικτύου. Έχουμε μάσκες και εμείς αντέχουμε στους υπονόμους.

Με τους πολιτικούς θα ασχολούμαστε κάθε μέρα. Ποιο σκληρά. Με τις εταιρείες και τους επιχειρηματίες ακόμα περισσότερο.
Ρε κορόιδα αν είμασταν φερέφωνα επιχειρηματιών όπως λέει ο ...κουρέας της Εκάλης (λούσου με ultrex και θα δεις)δεν θα μας είχαν κλείσει! Δεν θα τολμούσαν. Το έκαναν επειδή είμαστε μόνοι και έρημοι. Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς;

Πάλι μόνοι μας θα ανοίξουμε. Αλλά τώρα που το σκεφτόμαστε γιατί να μην ζητήσουμε ενσχύσεις; Χρωστάμε κάτι στον Μάκη ή τον Χατζηνικολάου και την παρέα τους;

Ο δεύτερος γύρος θα είναι πιο σκληρός. Πραγματικά όμως θα χυθεί ...αίμα που λέμε στα γλώσσα μας τα troktika. Όσοι μας ξέρουν από τους φίλους blogger καταλαβαίνουν τι λέμε γιατί είμαστε λίγο πεισματάρηδες οι υπόλοιποι θα μας μάθετε.
Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την αγάπη και τα μηνύματα που μας στέλνετε όπως και την Σεμίνα Διγενή που μας φιλοξενεί (αν και τις δώσαμε λίγα από αυτά που μας...έδωσε ο Λαυρεντιάδης ,ο Κοντομηνάς και ο Ρέστης και ο Μπόμπολας με τον Θέμο).

Η συνέχεια θα έχει πολύ πλάκα και θα μάθετε την διεύθυνση, γιατί πολύ απλά θα την κάνουμε γνωστή από το mediasoup και τα blog που μας στήριξαν. Κοιτάξτε σύμπτωση. Όσοι βγάζουν χολή ή πετάνε σπόντες είναι συμπτωματικά όλοι δημοσιογράφοι.

Μην ξεχάσουμε και τα ειδικά αφιερώματα που έρχονται σε Μαρκογιαννάκη, Παυλόπουλο, Δένδια που επέτρεψαν το φασιστικό καθεστώς της φίμωσης.
Όσο για την google από την αρχή ήταν...ρουφιάνα, τώρα θα άλλαζε; Δεν την γουστάρουμε πλέον και μην της έχετε εμπιστοσύνη. Θα σας απατήσει.

ΔΕΝ κάναμε ούτε ένα κακούργημα και δεν κατηγορηθήκαμε για τέτοιο(άλλο η μήνυση και άλλο η δίωξη που δεν έγινε και ακόμα περισσότερο άλλο η έκβαση της υπόθεσης) αλλά μας έκλεισαν. Απροειδοποίητα! Δεν μας ενημέρωσαν ούτε μας έριξαν κίτρινη κάρτα. Απλά κατέβασαν τα ρολά.

Τι να κάνουμε ρε παιδιά που γράψαμε αλήθειες για τον Γαβρά, τον Παπαδρόσο και την γυναίκα του , την ΚΥΠΑΤΖΟΥ(δ/ντης σταθμού και ακόμα δεν έχει φύγει μετά από τέτοιες καταγγελίες, είναι τρομερό δηλαδή)και τον Μάκη που τραβάει τους αστυνομικούς του στα βαφτίσια και τρακάρουν με κίνδυνο την ζωή τους. Είδατε να γράφει τίποτα στο portal του; Είδατε να αναφέρει τίποτα για τα εικονικά τιμολόγια; Ούτε αυτός ούτε ο Χατζηνικολάου ούτε κανένας. Και θέλουν να λέγονται αδέσμευτοι. Εμείς παρά τα λάθη και τις πατατιές που παραδεχόμαστε, έχουμε βάλει για όλους.

Επιστρέφουμε σύντομα κοντά σας. Αφήστε που μπορεί να δίνουμε αναρτήσεις στο mediasoup μέχρι να μετεγκατασταθούμε έτσι ώστε να μην μένουν αναπάντητες οι συκοφαντίες του Μάκη.

Κάποιοι μας πέθαναν και λένε το χρονικό ενός...προαναγγελθέντος θανάτου. Που τον είδατε τον μακαρίτη ρε παιδιά;
Ήταν τόσο αληθινά όσα γράφαμε που κάποιοι δεν τα πίστευαν και έλεγαν : "Δεν μπορεί συκοφαντούν και όποιον πάρει ο χάρος".

Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο 2-3 δημοσιογράφοι έκαναν Μηνύσεις. Για αλήθειες όμως που οι ίδιοι ήθελαν να αποκρύψουν

Τα ξαναλέμε...

ΤΡΟΚΤΙΚΟ.

6.8.2009

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΝΤΟΡΙΑ ΦΩΝΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.
    Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ

    ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
    INFO@MACEDONIAISGREEK.INFO
    WWW.MACEDONIAISGREEK.INFO

    BASILOPOYLOS XARHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή